Cinema a la fesca. Projectem el documental "Il était une Forêt" (Érase un bosque, VOSE)
13 July, 2022 by
Administrator

El proper dimecres dia 20 de juliol, a les 21:15, projectem el documental Il était une Forêt (Érase un bosque, VOSE). Direcció Luc Jacquet . Guió Luc Jacquet, Francis Hallé.

A les 21:00 l'arborista Joan Crespo farà una introducció a la película.

Durada: 1h 15'. Gratuït. Lloc: Escoles del Puig de Gelida

 
 


Veiem néixer davant dels nostres ulls el bosc tropical, des del primer impuls en què es desenvolupen els arbres gegants fins al creixement dels vincles ocults entre plantes i animals, una mica més de set segles transcorreran davant dels nostres ulls. (FILMAFFINITY)
Per primera vegada, un bosc tropical naixerà davant els nostres ulls. Des del primer brot fins a la floració d'arbres gegants, des del dosser fins al desenvolupament de vincles ocults entre plantes i animals, no menys de set segles passaran davant els nostres ulls. Luc Jacquet fa anys que filma la natura, per emocionar i sorprendre l'espectador a través d'històries úniques i fascinants. La seva trobada amb el botànic Francis Hallé va donar lloc a aquesta pel·lícula patrimonial sobre els últims grans boscos primaris dels tròpics, en la confluència de la transmissió, la poesia i la màgia visual. "Once Upon a Forest" ofereix una immersió excepcional en aquest món salvatge que s'ha mantingut en el seu estat original, en perfecte equilibri, on cada organisme -des del més petit al més gran- connectat amb tots els altres, hi juga un paper essencial. (Traducció al català de la sinopsi publicada a Allocine)